​Renovering af lejlighed – flytning, salg og vedligeholdelse

​Vi skaber flotte lejligheder til fornuftige priser

Ønsker du professionel hjælp til renovering af lejlighed? Hos Skjoldborg Byg har vi stor erfaring med alle former for lejlighedsrenoveringer. Det kan være i forbindelse med fraflytning, indflytning eller ønsket om en flottere bolig.

Vi er et mindre byggefirma uden nogen større administration. Dermed kan vi tilbyde stor fleksibilitet og fornuftige priser. Samtidig kan du forvente høj kvalitet og en fast kontaktperson undervejs. Vi renoverer lejligheder i blandt andet København, Gentofte, Hellerup og mange andre steder.

Vi klarer større og mindre lejlighedsrenoveringer

Der kan være mange årsager til, at du ønsker en istandsættelse af lejlighed. Ofte er der tale om en fraflytning eller indflytning. Det kan også være en salgsklargøring eller en nyindkøbt lejlighed. Eller måske er det blot blevet tid til en større eller mindre lejlighedsrenovering. Vi tilbyder råd og vejledning om indretningsmuligheder og valg af materialer i forbindelse med renovering af lejlighed. Vi tilbyder også hjælp til større renoveringer som bl.a. renovering af hus.

Vi udfører både maler-, tømrer- og murerarbejde. Derudover varetager vi totalentrepriser i samarbejde med en række stabile og veletablerede virksomheder såsom el- og VVS-installatører. Vi samarbejder også med mange forskellige forhandlere af blandt andet vinduer, fliser og køkkener. Dermed kan du vælge imellem et bredt udvalg af materialer.

Få mere information om renovering af lejlighed

Der er mange muligheder, hvis du ønsker en mindre istandsættelse eller en større totalrenovering af lejlighed. Derfor tager vi gerne en snak om dine ønsker og drømme, ligesom vi gerne fortæller mere om priser og materialer. Herefter kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for den ønskede renovering af lejlighed.​

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma & CVR

​Skjoldborg Byg
​v/Rene Skjoldborg Jørgensen

CVR: 41472626

Kontakt os

​Vores kunder tager ikke fejl

René Skjoldborg Jørgensen i København N, Hovedstaden, DK på Houzz