Renovering af hus – alt i bygningsarbejde

​Vi indfrier alle dine drømme om en ny bolig

Leder du efter et byggefirma, som kan hjælp med renovering af hus eller renovering af lejlighed? Hos Skjoldborg Byg opfylder vi folks ønsker om større eller mindre renoveringer af deres hjem – og vi kan også indfri alle dine drømme! Vi holder til i København, men vi renoverer også for kunder i blandt andet Hellerup, Gentofte og adskillige andre steder.

Vi er et mindre byggefirma, og derfor har vi ingen stor administration. Det betyder, at vi kan tilbyde stor fleksibilitet og fornuftige priser. Du kan naturligvis forvente høj kvalitet, og du får en fast kontaktperson under hele renoveringsprocessen.

Samarbejder med veletablerede virksomheder

Vi udfører alle former for maler-, tømrer- og murerarbejde i forbindelse med ombygning eller renovering af hus. Vi varetager også totalentrepriser. Derfor har vi et samarbejde med en række stabile og veletablerede virksomheder inden for blandt andet elektricitet og VVS.

Vi tilbyder desuden rådgivning om indretningsmuligheder herunder valg af materialer. Det kan være fliser, vinduer, køkkener og meget andet. Vi har et bredt samarbejde med mange forskellige forhandlere, og dermed får du et stort udvalg af materialer at vælge imellem.

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser for ombygning eller renovering af hus afhænger af mange forhold. Måske er der tale om nogle mindre opgaver, eller måske ønsker du en totalrenovering af hus. Dertil kommer dine ønsker til materialer. Et nyt køkken, et nyt badeværelse eller nye vinduer koster naturligvis noget mere end ordinære maleropgaver.

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder, og vi vil også gerne høre mere om dine ønsker og drømme. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for den ønskede husrenovering.​

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma & CVR

​Skjoldborg Byg
​v/Rene Skjoldborg Jørgensen

CVR: 41472626

Kontakt os

​Vores kunder tager ikke fejl

René Skjoldborg Jørgensen i København N, Hovedstaden, DK på Houzz